MEMAB logotyp

Återvinningsstation för förpackningar

 

Återvinningsstationer

Den 1 januari 2018 övergår driften av sortergårdarna och återvinningscentralerna i Mullsjö kommun till June avfall och Miljö AB. De kommer då att kallas sortergårdar i hela området. Förändringen innebär att du kan lämna ditt grovavfall på samtliga 11 sortergårdar i Mullsjö, Habo och Jönköpings kommun. 

Sortergården stängd under v. 1 och 2

Observera att sortergården i Mullsjö planeras att hållas stängd under vecka 1 och 2, 2018, för att nuvarande entreprenör och June Avfall ska kunna göra ett skifte med containrar och övrig utrustning på gården. Vi hänvisar till någon av de andra sortergårdarna under denna tid. Även Habo sortergård kommer vara stängd under denna tid.

Öppettider 2018

Sortergårdarnas öppettider skickas i separat utskick i början av år 2018 till samtliga hushåll och de kommer även att finnas på www.juneavfall.se 

Fyra återviningsstationer i Mullsjö kommun

Mullsjö kommun har fyra återvinningsstationer där man kan lämna förpackningsavfall och returpapper som omfattas av producentansvar. Här kan du även lämna kläder. 

Här hittar du återvinningsstationerna:

Perstorpsleden/Sjöleden, Mullsjö

ICA Supermarket, Mullsjö

Återvinningscentralen, Borrgatan, Mullsjö

Vimblavägen (Fotbollsplanerna), Sandhem


Anmälan om behov av städning eller tömning

Vi uppskattar att du hjälper oss med övervakning av behov av städning och tömning. Vi ser gärna att du anmäler om behållare på en återvinningsstation behöver tömmas eller att det behöver städas. Enklast gör du detta genom att fylla i formuläret som du hittar på www.ftiab.se/172 eller ringa till vår servicetelefon 0200-88 03 11.

 

Vill du läsa mer om producentansvar kan du gå in på Förpacknings & Tidningsinsamlingens webbplats.  www.ftiab.se.