MEMAB logotyp
Alternativ text till min bild!
Alternativ text till min bild!Alternativ text till min bild2!Alternativ text till min bild!

Välkommen till Mullsjö Energi och Miljö!

Läckande ventiler

I Sandhem på Sjörydsvägen finns nu två ventiler som läcker vatten. De började läcka i samband med att vattnet släpptes på efter att ha varit avstängt under tiden som en vattenläcka lagades i området förra veckan (16 maj 2019).Denna typ av läckage är ganska vanligt och beror på att en packning inte sluter tätt direkt efter att ventilen åter har öppnats. Läckaget kan upphöra spontant. Det kan ta upp till två veckor innan man vet definitivt om läckaget upphör.

Om ventilerna inte slutat läcka efter cirka två veckor kommer de att åtgärdas. Vi återkommer i så fall med information till de fastigheter som berörs när vi har fastställt datum för när åtgärder kommer att utföras.

Kontakt

Kundtjänsten har öppet

Måndag - torsdag 09:00 – 11:30

Telefon: 0392-140 43

E-post: memab@mullsjo.se

Vid akut driftstörning

Om akuta driftstörningar, såsom vattenläcka, källaröversvämning eller avbrott i fjärrvärmeleverans inträffar utanför kundtjänstens öppettider ring kommunens växel, 0392-140 00 och be dem koppla dig vidare till Mullsjö Energi & Miljö.

Journummer på kvällar och helger

Vid akuta driftstörningar som inte kan vänta till nästa vardag.

Jourtid: Vardagar 16-08 samt helger

Journummer: 0392-103 13.

 

 

E-faktura

Nu kan du anmäla sig dig till e-faktura. De övriga betalningssätten såsom pappersfaktura och autogiro kommer att finnas kvar. Vissa banker erbjuder autobetalningar av e-faktura, till exempel Swedbank. Här hittar du alla frågor och svar om E-faktura.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi värnar om din personliga integritet och hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför vill vi berätta för dig att vi nu stärker skyddet ytterligare kring vår behandling av dina personuppgifter. 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Här läser du mer om integritetspolicyn (pdf 352 kB).