mullsjö logotyp

Erbjudande till nyinflyttade

Skaffa nya kunder och medlemmar genom att visa upp ditt företag, dina produkter eller din förening för nyinflyttade. Var med och välkomna nyinflyttade med specialerbjudande!

Varje månad flyttar ett 20-tal personer till Mullsjö kommun

Tyvärr flyttar ungefär lika många ut och det ska vi försöka ändra på bland annat genom att välkomna de nyinflyttade och hjälpa dem snabbt hitta det de kan tänkas behöva och därmed etablera sig och trivas i vår kommun.

Vi skulle vilja få dem nyinflyttade att känna sig riktigt välkomna och vill visa några glimtar av det som erbjuds runtom deras nya hem. Smultronställen i naturen, föreningars aktiviteter och det som näringslivet kan erbjuda. Bra lunchställen, tips på upplevelser de kan testa, föreningar de kan engagera sig i och delta i dess arrangemang. Helt enkelt exponera tillgängliga produkter, varumärken, attraktiva platser, aktiviteter och möjligheterna som finns inom kommunen genom att erbjuda något speciellt för nyinflyttade.

Nya presumtiva kunder eller föreningsmedlemmar

Varje nyinflyttad kan vara en ny medlem i din förening! 

Idag får nyinflyttade ett kuvert med några olika rabatter och välkomsterbjudanden från några av er företagare. Adresser till de nyinflyttade kommer direkt från Riksskatteverket. I kuvertet som varje nyinflyttad får genom ett reklamföretag har även Mullsjö kommun köpt plats för ett kort välkomstbrev från kommunen.

Direktreklam med erbjudanden till nyinflyttade. Ett kuvert med olika erbjudanden fr olika annonsörer.

Mullsjö kommuns reklam i reklamkuvertet

Mullsjö kommuns blad i reklamkuvertet.

Klicka på bilderna för större bild

 

Välkomstbrevet uppmanar våra nya invånare att komma till Infocenter i Mullsjö centrum för att få information om vår kommun, Mullsjö kommuns verksamheter samt mot uppvisande av kupong hämta biljetter till Mullsjö simhall där kommunen bjuder vi vid ett tillfälle på ett gratisbad för den nyinflyttade och dess familj.

Ditt erbjudande till de nya invånarna

Vi önskar utveckla välkomnandet av nyinflyttade och hoppas kunna utöka välkomstpaketet med erbjudanden från lokala näringslivet och lokala föreningslivet. Vi hoppas att ditt företag eller din förening vill bli vår partner i välkomnandet!

Specialerbjudande för just nyinflyttade

Ditt erbjudande utformar du fritt - stort eller smått, en liten rabatt, en fika, en pröva på kupong eller ett smakprov av produkt du tillverkar eller marknadsför som får ditt företag eller din förening att synas. Enda kravet är att din information/reklam eller pröva på produkt ska innehålla specialerbjudande för just nyinflyttade. Välkomstpaketet är inte ett forum för allmän reklam.

Lämna in färdigt material

Kommunen trycker inte upp någon folder/broschyr eller liknande, men i välkomstpaket bereder plats för era erbjudanden. Läs mer under Vanliga frågor

Ditt erbjudande/infoblad bifogar vi i paketet

som nyinflyttade kan hämta på Infocenter. 

Hör av dig om du vill exponera ditt företag eller din förening med specialerbjudande för nyinflyttade i välkomstpaketet!

Välkommen att höra av dig till Annika Tompa Pálffy, kommunikationsansvarig Mullsjö kommun


Senast uppdaterad: 2016-05-03 Ansvarig: Annika Tompa Pálffy