mullsjö logotyp

Mullsjö kommuns webbplats

Mullsjö kommuns nya webbplats lanserades under vecka 16 2012

Mullsjö kommuns webbplats omfattar över 3000 sidor och är ett komplement till de övriga kanalerna för den externa kommunikationen. Strukturen på webbsidorna som ingår i webbplatsen hittar du på sidan Webbplatskarta

 

Vi vill hjälpa dig att hitta precis det du söker

Webbplatsens struktur utgår inte ifrån kommunens organisation, utan utgår ifrån besökarna. Konceptet är ett genomarbetad och väl testad webbplatsstruktur för en kommunal webbplats som har arbetats fram tillsammans med ett stort antal kommuner under ledning av experter på tillgänglighet. 

Här kan du läsa mer om hur du söker på webbplatsen

Vi hoppas att du som besöker vår nya webbplats hittar det du söker!

Vårt arbete har fokus på dig!

Webbplatsen är responsiv. Det innebär att den anpassar sig utifrån vilken navigeringsverktyg läsaren anropar med. Vill besökaren se webbplatsen genom att surfa in med smartphones/mobiler, surfplattor eller vanliga datorer så känner sidan av "vem som knackar på dörren" och anpassar sig automatiskt. Du som läsare behöver inte tänka på vilken teknik du använder, webbplatsen justerar sig till rätt storlek automatiskt.

Ansvar

Ansvarig utgivare för hemsidan är: Kommundirektör Lennie Johansson

Ansvarig för webbplatsen är: Annika Tompa Pálffy, Kommunikationsansvarig

Varje verksamhet har en, eller flera, redaktörer som lägger in och uppdaterar informationen om den egna verksamheten. på varje sida kan du se vem som ansvarar för innehållet på just den sidan och vem som har lagt upp informationen.

Synpunkter

Mullsjö kommuns hemsida ska vara levande och ständigt föränderlig. Vi är därför tacksamma för Dina synpunkter och tips på förbättringar. Skicka gärna e-post med synpunkter.

Har du synpunkter eller frågor, kontakta i förstahand den som är ansvarig för sidan i fråga. Med synpunkter som är generella eller övergripande för webbplatsen ska du kontakta informationsansvarig.

Har du synpunkter om Mullsjö kommuns verksamhet, är vi tacksamma om du vill dela med dina åsikter genom att använda vår centrala synpunktshantering.


Senast uppdaterad: 2016-01-26 Ansvarig: Annika Tompa Pálffy