mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Servicegarantier

Vad vi garanterar dig

Med servicegarantier tydliggörs den service kommunen erbjuder. Du  får klart besked om vad du kan ta del av och vad du själv måste bidra med.  Våra service- och värdighetsgarantier hittar du i dokumentrutan.

Kom gärna med synpunkter och lever vi inte upp till det vi lovar kan du kontakta verksamhetsutvecklare på telefon 0392-141 18 och medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) på telefon 0392-140 79 eller via kommunens växel 0392-140 00. Du kan också lämna synpunkter här på webben. 

Någon ersättning utgår inte vid avvikelse däremot har du rätt till en förklaring och vilka åtgärder som vidtagits så att avvikelsen inte upprepas. 

Vårt mål är att alltid göra rätt saker vid rätt tillfälle och att servicen till dig skall vara bra och ständigt utvecklas för att bli ännu bättre.

 


Senast uppdaterad: 2017-08-14 Ansvarig: Madelene Ericsson