mullsjö logotyp

Engagera dig

Är du intresserad av att göra något nytt och spännande? Just nu söker kommunen efter dig som vill engagera dig i att vara särskild förordnad vårdnadshavare. Du är också välkommen till vårt språkcafé som är en öppen mötesplats. 

Särskild förordnad vårdnadshavare

Som särskild förordnad vårdnadshavare är du i stället för en förälder den som är ansvarig för att barnet får sina behov och rättigheter tillgodosedda. I uppdraget så ingår det att stötta barnet i deras introduktion i Mullsjö kommun, vilket bland annat innebär att hålla kontakten med boendet Sjörydsvillan, skolan, kommunen med flera och hjälper dem med deras ekonomi. Uppdraget syftar således inte till att du ska försörja barnet eller ha hand om den dagliga omvårdnaden.  Ersättning för uppdraget erbjuds.

God man

Vill du vara med och hjälpa en ung människa? Vi söker dig med engagemang för ensamkommande barn.
Intresserad? Kontakta Kicki Svensson, Överförmyndare på telefon: 0392-140 12 eller genom kommunens växel 0392-140 00 eller på mail overformyndaren@mullsjo.se. Läs mer om gode män och överförmyndare, se länk till sida i länktipsrutan.

Språkcafé- Mötesplats för alla

Språkcaféet är öppet för alla som vill lära känna nya människor och kulturer, skapa nya kontakter och få tillfälle att prata svenska. Språkcaféet håller öppet på tisdagar klockan 18.00-19.30 på fritidsgården Knuten. Start 22/9 och varje tisdag fram till jul. Välkommen!


Senast uppdaterad: 2018-06-13 Ansvarig: Axel Halje