mullsjö logotyp

Boendeformer

Bostad med särskild service är några olika boendeformer enligt LSS som är anpassade till dig som är vuxen och har funktionsnedsättning. 

Lärkgatans gruppbostad

En gruppbostad med 4 platser. Bostaden är belägen i en vanlig radhusmiljö. Hyresgästen hyr sin lägenhet i 2:a hand av kommunen. I insatsen ingår bland annat del i gemensamhetsdel samt möjlighet till kultur och fritid.

Falkgatans gruppbostad

En gruppbostad med 5 platser. Bostaden är belägen i utkanten av Mullsjö och i ett litet bostadsområde. Hyresgästen hyr sin lägenhet i 2:a hand av bostadsföreningen Mullsjöomsorgsbostäder, vilket är en tre parts ägande mellan Riksbyggen, Mullsjö kommun och hyresgästerna själva. I insatsen ingår bland annat del i gemensamhetsdel samt möjlighet till kultur och fritid.

Tunnelgatans servicebostad

En boendeform som är ett mellanting mellan eget boende och gruppbostad. Belägen i ett helt vanligt bostadsområde med flerbostadshus. Antal platser kan variera utifrån behoven. Hyresgästen hyr sin lägenhet i 2:a hand av Mullsjö kommun. I insatsen ingår bland annat del i gemensamhetsdel samt möjlighet till kultur och fritid.


Senast uppdaterad: 2018-07-10 Ansvarig: Chef funktionshinderomsorg