mullsjö logotyp

Ungdomsteamet

Ungdomsteamet arbetar förebyggande, för att främja hälsa och för att skapa meningsfull fritid för våra ungdomar. Vår verksamhet sker i socialtjänstens  och Kultur och Fritids regi.

Mullsjö kommuns ungdomsteam består av fem fritidsledare, Johanna, Mats (föräldraledig), Patrik, Heidi, Jakob (vikarierande), Ellie och två fältare, Anna och Susanne.

Fältverksamhet

Mullsjö kommun har två fältsekreterare som bedriver traditionellt fältarbete. Läs mer om fältverksamheten genom att följa länken i menyn.

Fritidsgårdsverksamhet

I Mullsjö heter fritidsgården, Knuten och finns i det stora vita huset i centrum (gamla biblioteket).

I Sandhem heter fritidsgården Trycket och finns i före detta träslöjden på skolan i Sandhem.

För att läsa mer om våra fritidsgårdarna, få reda på vad du kan göra hos oss och när vi har öppet för vem, följ länkarna i menyn

Aktiviteter

Här lägger vi ut information och kommande aktiviteter, så gå in och kolla här ibland till exempel före lov så du inte missar något.

Nattvandrarna

I Mullsjö finns en nattvandrarförening. Följ länken ovan eller i  länktipsboxen  för mer information och kontaktuppgifter.

Länksamling

I länktipsrutan hittar du en länksamling med ungdomsrelaterade länkar.

Vi finns på Facebook

Alla dagar som vi jobbar är vi ute och kollar våra  sidor. Vi lägger ut saker som kan intressera dig och du kan skriva till oss i chatten. Länkar till våra fält-, och fritidsgårdssida hittar du i länktipsboxen.

Hör gärna av dig om du har frågor!

 

Insikt/Utsikt

Insikt/Utsikt, det alkohol- och drogförebyggande arbetet i Jönköpings län. Insikt/Utsikt är ett samarbete mellan Länsstyrelsen, Landstinget, Polismyndigheten, länets kommuner samt en mängd andra aktörer och frivilligorganisationer.   


Senast uppdaterad: 2016-10-27 Ansvarig: Susanne Björk