mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer information 

Populäraste sökningarna

färdtjänstbygglovintranetsimhallens öppettidersandhemvårdcentralentorghandelåtervinningscentralmullnetmatsedelsopstationöppettider och taxa återvinningscentralensjälvservicelediga jobbpappersfakturaöverförmyndaresophämtningsimhallen

Visafton på Näs Gård

Datum: 2015-08-02 Kategori: Uppleva & göra

Peter Harryson, skådespelare, vissångare och gitarristen Bengt Magnusson bjuder på visor, ballader, gitarrmusik, historier och anekdoter. Näs Gård den 8 augusti kl 19. Nyhetsbild

Jubileum - 15 år tillsammans med Harryson & Bengt Magnusson!

 

Senast Peter Harryson och Bengt Magnusson gästade Näs lagård ville den fulltaliga publiken inte gå hem! Nu är de här igen med sitt jubileumsprogram.

I 15 år har de jobbat tillsammans till glädje för en stor publik. Peter är älskad skådespelare, programledare och vissångare – och berättare. Bengt är en av Europas allra främsta gitarrister, som näspubliken tagit till hjärta. 

 

För mer information och biljettbokning, se kontakt och länk i länktipsrutan.

2015-06-11 av: Yvette Tidefors