mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

lagkrav på efaktura till kommunensimhallvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönmatsedelvattentaxasimhallens öppettidersimhallenfiberutbyggnad i mullsjö kommunvattengympamullnetbygglovnattvandringppettider och taxa tervinningcentralenlediga jobbmullsjö simhallfriluftsfrämjandetledighetsansökanintranet

Välkomna att ta del av den nya översiktsplanen!

Datum: 2017-04-12 Kategori: Bygga, bo & miljö, Trafik & infrastruktur, Näringsliv & arbete, Kommun & politik

Från och med den 18 april ställs det nya förslaget för översiktsplanen ut på Infocenter.

Nu är förslaget till översiktsplanen färdigställt och Mullsjö kommun är väldigt glada att få bjuda in er till att ta del av denna. Under perioden 18 april-19 juni ställs det nya förslaget för översiktsplanen ut på Infocenter och alla kommunens invånare är varmt välkomna att ta del av denna för att se vad som planeras i kommunen.

Framtidsvisioner

Linda Danielsson, kommunalråd, är glad över att få presentera den nya översiktsplanen:

- Äntligen kommer det nya förslaget på Översiktsplan för utställning. Vi har i flera år arbetat med att få fram ett bra visionsdokument om hur Mullsjö kommun skall utvecklas och omformas i framtiden. Nu är vi snart där och ser med glädje fram emot att det skall antas och förverkligas.

Mer information 

Om du vill ha mer information om arbetet med översiktsplanen eller för att ta del av den i sin helhet, läs vidare under ”Översiktsplan 2017” i rutan Länktips. 

2017-04-18 av: Isabelle Hammerin