mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

vårdcentralenmatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönlediga jobblagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivvandring till trollsjönnattvandringsimhallbygglovfriluftsfrämjandetwifi mullsjöledighetsansökanmullsjö simhall

Valborgsmässoeld

Datum: 2018-04-23 Kategori: Uppleva & göra, Trygghet & säkerhet

Ska du göra upp en valborgsmässoeld? Då är det viktigt att du i förväg anmäler det till räddningstjänsten. Se checklista på saker du behöver tänka på inför anordning av brasa. Nyhetsbild

Inför varje påsk- eller valborgsmässoeld är det viktigt att det finns en ansvarig person. Du som ska ansvara för valborgsmässoelden ska lämna adress och telefonnummer till räddningstjänsten vid anmälan senast klockan 16:00 på fredag den 27 april.

Checklista och anmälningsformulär

När du anordnar en brasa är det flera saker du behöver tänka på, exempelvis att bara elda trädgårdsavfall och att ha släckredskap på plats. Se hela vår checklista för valborgseld och ett anmälningsformulär där du kan fylla i var du tänkt elda.

För mer information, se länkar i länktipsrutan.

Valborgsmässofirande

Läs mer i vår evenemangskalender om var du kan hitta närmsta valborgsmässofirande i Mullsjö kommun, se kalendern under länktips.

2018-04-23 av: Yvette Tidefors