mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

överförmyndaresimhallensjälvservicesimhallens öppettidersandhemåtervinningscentraltorghandelsophämtningspecialkostdin säkerhetriktlinjer vård och omsorgöppettider och taxa återvinningscentralenvårdcentralenmullnetpappersfakturasopstationintranetmatsedel

Tidsplan för akutboendet i Mullsjö

Datum: 2015-11-27 Kategori: Omsorg & hjälp

Enligt Migrationsverkets riktlinjer ska flyktingar bo på ett akutboende i 3-7 dagar. På grund av stor brist på boenden runt om i landet går det inte i nuläget att säga hur länge flyktingarna blir kvar i Mullsjö kommuns akutboende.

Varma vinterskor till de boende

Det behövs varma skor till akutboendet. Storlekar 41-46. Vinteranpassade kläder och skor mottages tacksamt till Tornets Hantverk & Återbruk på Järnvägsgatan 19, vardagar mellan klockan 9-15. 

 

Är du intresserad av att vara med som frivillig och hjälpa till med det praktiska arbetet på evakueringsboendet? Fyll då i vårt formulär, se länktipsrutan, så blir du kontaktad av personal från enheten integartion och nyanlända.

 

För mer information om Migrationsverkets riktlinjer samt vanliga frågor, se länkar i länktipsrutan.

2015-11-27 av: Yvette Tidefors