mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

överförmyndaresimhallensjälvservicesimhallens öppettidersandhemåtervinningscentraltorghandelsophämtningspecialkostdin säkerhetsopstationöppettider och taxa återvinningscentralenvårdcentralenmullnetpappersfakturavandringslederintranetmatsedel

Sonja Aldén

Datum: 2015-08-18 Kategori: Uppleva & göra

En sommarkväll med Sonja Aldén på Näs Gård, lördag den 22 augusti kl. 19. Nyhetsbild

Sonja Aldén, sångerska och låtskrivare kallas ofta för ”vår tids kvinnliga Ted Gärdestad”. Men egentligen vill hon inte bli insorterad i ett fack och med tanke på hennes bredd är det faktiskt omotiverat. Sonjas vackra melodier, texter och personliga tilltal har gjort henne till en mycket älskad artist.


Hennes genombrottslåt 2007 ”För att du finns” öppnade dörren till de svenska folkhemmen. I 26 veckor prenumererade låten på Svensktoppens förstaplats. Samma år fick Sonja en Rockbjörn för ”Årets kvinnliga artist” och blev därtill Grammisnominerad. På senare tid har hon gjort flera högt uppskattade kyrkokonserter.

 

För mer information och biljettbokning, se kontakt och länk i länktipsrutan

 

Foto: Katarina Di Leva

2015-06-16 av: Yvette Tidefors