mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

matsedelinfocenterpartistödintranetöppettider och taxa återvinningcentralenmullnetåppettider och taxa återvinningcentralensimhallmullsjö simhallmotionerfärdtjänstppettider och taxa tervinningcentralenkommunfullmäktigesophämtningmullsjö bostäderledighetsansökanlediga jobbbygglov

Sommarbollen

Datum: 2015-06-01 Kategori: Utbildning & barnomsorg, Omsorg & hjälp, Uppleva & göra

Välkomna till årets Sommarboll! Den 5 juni kl.18 är det avspark på Sandhems IP. Förutom fotbollsturnering för högstadiet finns aktiviteter för alla åldrar såsom hoppborg, spaceball, cirkuscyklar, sumobrottning och mycket annat roligt! Nyhetsbild

Snart är det dags för den årliga Fotbolls-och folkfesten i Sandhem!

 

För högstadieelever arrangeras fotbollsturnering. Samtidigt erbjuds aktiviteter för alla åldrar såsom hoppborg, sumobrottning, spaceball, knasiga cirkuscyklar, teknikbana och speedshooting (dock är själva tävlingarna i exempelvis speedshoting och teknikbana endast för högstadieelever)!

 

Alla är välkomna

Gammal som ung, välkommen att pröva de olika aktiviteterna och heja på de olika lagen. Missa inte den spännande ledarmatchen när eleverna möter ledarna!

 

Hela arrangemanget är alkohol- och drogfritt!

 

Sommarbollen arrangeras av fritidsgårdarna, fältarna, missionskyrkan, Sandhems samhällsförening, Sandhems IF, Pingstkyrkan, Trollehöjdskolan och Svenska kyrkan.

2015-05-27 av: Susanne Björk