mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

lagkrav på efaktura till kommunensimhallvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönmatsedelvattentaxasimhallens öppettidersimhallenfiberutbyggnad i mullsjö kommunvattengympamullnetbygglovnattvandringppettider och taxa tervinningcentralenlediga jobbmullsjö simhallfriluftsfrämjandetledighetsansökanintranet

Speedate för sommarjobb

Datum: 2019-05-15 Kategori: Näringsliv & arbete

På jakt efter sommarjobb? Vi söker fler sommarvikarier. Kom på speeddate. Nyhetsbild

Vi söker fler sommarvikarier inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Välkommen på speeddate den 4/6 på Margaretas Park i Mullsjö klockan 17-19. Ingen anmälan.

Vill du göra något viktigt? Vill du ha kul på jobbet? Vill du arbeta nära människor? Vill du ha trevliga jobbarkompisar? Då får du chansen nu! Vi behöver fler vikarier och söker dig som vill göra skillnad för äldre och människor med funktionsvariationer. Natt som dag. 

Snabbintervjuer

Tisdagen den 4/6 mellan 17-19 är du välkommen på speeddating på Margaretas Park. Det är en form av snabbintervju på cirka fem minuter där du berättar kort om vem du är och vi berättar kort om oss och om jobbet. Vi bjuder på fika och visar runt på arbetsplatsen. Du får möjlighet att träffa personal inom både äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen. Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma förbi. 

Sommarjobba i sex veckor – få bonus

Du som jobbar hos oss i Mullsjö kommun i minst sex sammanhängande veckor får 2.000 kr extra i bonus. Vi behöver också timvikarier till hösten.

Du kan söka redan nu

Har du frågor eller vill söka jobb redan nu - skicka e-post till:
lisa.miklos@mullsjo.se

Välkommen, hoppas vi ses!

Vi behöver dig!

2019-05-14 av: Pernilla Arvidsson