mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer information 

Populäraste sökningarna

färdtjänstbygglovintranetsimhallens öppettidersandhemvårdcentralentorghandelåtervinningscentralmullnetmatsedelsopstationöppettider och taxa återvinningscentralensjälvservicelediga jobbpappersfakturaöverförmyndaresophämtningsimhallen

Skolavslutning i Nykyrka kyrka

Datum: 2016-06-02 Kategori: Utbildning & barnomsorg

Trollehöjdskolans avslutning den 10 juni.

Trollehöjdskolan har traditionsenligt avslutning i Nykyrka kyrka; i år den 10 juni.

  • Årskurs 6-8 har avslutning klockan 8:30-9:30
  • Årskurs 9 har avslutning klockan 10:00-11:00.

 

Skolskjuts

Skolbussarna lämnar av utanför kyrkan.

För årskurs 6-8 avgår bussarna som vanligt, för årskurs 9 blir det en dryg timme senare och kommer att vara på plats vid Nykyrka kyrka cirka klockan 9:40
Bussarna avgår klockan 10:00 från Nykyrka kyrka.

 

Niornas firande

Efter årskurs 9:s avslutning har de cirka en timme innan de måste vara på plats på Björkhaga för avslutningslunchen, klockan 12:00. Det är under den timmen klasserna åker runt i samhället på ett traktorsläp och firar att de har gått ut nian.

Senare på dagen kommer majorieteten av niorna att åka buss tillsammans med fritidsledarna och fältarna till Skara sommarland, för Sista natten med gänget.

2016-06-07 av: Carina Arthursson