mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

vårdcentralenintranetmiljöutbildningmullnetbygglovöppettider och taxa återvinningscentralenmöten och protokollsandhemlena svenningssonåppettider och taxa återvinningcentralenpeter qvarnströmlediga jobbskolavslutning i nykyrka kyrkamaria ljung street france och hiphop hopledighetsansökanritning över husppettider och taxa tervinningcentralenhantering av personuppgifter

Sänkt hastighet vid vägarbetet 26/47

Datum: 2017-09-19 Kategori: Bygga, bo & miljö, Trafik & infrastruktur

Trafiken från väg 26/47 leds nu om till ny lokalväg vid Risbro. Hastigheten sänks från 100 till 30, var därför beredd på en längre resväg.

Trafikverket bygger om väg 26/47 till motortrafikled. För att kunna renovera och bredda bron leds nu trafiken om från väg 26/47 till ny lokalväg vid Risbro, en sträcka på cirka 2 km. Hastigheten sänks ordentligt, vilket innebär längre resväg för dig som är trafikant. 

Hastigheten mest nedsatt morgon och kväll

Arbetet med bron börjar på onsdag den 20 september. Under morgon och kväll är hastigheten på vissa delar som mest nedsattSe karta över omledningsvägen i dokumentrutan.

Arbete pågår på flera olika platser längs sträckan och projektet beräknas bli klart hösten 2019. Läs mer omvägarbetet 26/47 via länk i länktipstrutan.


 

2017-09-19 av: Yvette Tidefors