mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

mullsjö bostädermullnetintranetlediga jobbsophämtningsjälvservicesimhallkommunfullmäktigesimskolamullsjö simhallluciaöppettider och taxa återvinningscentralensimhallens öppettiderinfocenterparkrestaurangens lunchmatsedelmatsedelledighetsansökanlediga lägenheter

Samverkan i Hökensåsområdet fortsätter

Datum: 2018-12-05 Kategori: Uppleva & göra, Näringsliv & arbete

Ambitionen är att de gemensamma satsningar som gjorts kring Hökensåsområdet fortsätter.

Det blev det samstämmiga budskapet från det sista mötet inom ramen för projektet Outdoor Hökensås.

Projekt Outdoor Hökensås avslutas vid årsskiftet. Målet med projektet har varit att kartlägga och analysera Hökensåsområdet ur ett besöksnäringsperspektiv med fokus på naturturism. Resultatet har blivit en digital och en fysisk karta riktad till besökare samt en analys som möjliggör fortsatt arbete.

Den 20 november hölls ett förankringsmöte, det sista inom ramen för projektet. På plats fanns projektledaren och arbetsgruppen för Outdoor Hökensås samt politiker och tjänstemän från Habo, Hjo, Mullsjö och Tidaholm. Projektledare Sofia Paldanius gick igenom projektets analys och möjligheterna för fortsatta samarbeten diskuterades. 

Alla närvarande var överens om att projektet har varit lyckat och att det, från samtliga kommuner, finns en ambition att gemensamt arbeta vidare med Hökensåsområdet. Kommuncheferna i respektive kommun har nu fått i uppdrag att i samverkan med kommunalråd och turismansvariga ta fram förslag på samverkansform.

 

HökensåsHökensås

Fotograf: Tobias Andersson

2018-11-30 av: Infocenter