mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktige 2019 09 24intranetppettider och taxa tervinningcentralenbygglovmullsjö simhallsimhallvårdcentralenfiberutbyggnad i mullsjö kommunlagkrav på efaktura till kommunensimhalleninfocentervinster från lördagens nattvandring vid trollsjönledighetsansökansimhallens öppettidervilket stöd kan du få som asylsökandekommunfullmäktigelediga jobbsimskola

Så nöjda är våra medarbetare

Datum: 2018-01-08 Kategori: Näringsliv & arbete, Kommun & politik

Mullsjö kommuns medarbetare tycker att deras arbete är meningsfullt. Det visar medarbetarundersökning som genomfördes hösten 2017.

Efter att Mullsjö kommuns medarbetare fick besvara 2017 års enkät kan vi med glädje konstatera att det liksom vid den senaste undersökningen 2015 är ett bra resultat vi får ta del av.

När vi jämför med cirka 40 andra kommuner som gjort samma enkät ligger Mullsjö kommun generellt bra till med högre resultat på många områden. Bland annat tycker våra medarbetare att det är meningsfullt att arbeta för Mullsjös kommuninvånare och att det finns goda möjligheter till friskvård.

Medarbetarenkäten, ett viktigt verktyg

För att ”ta tempen på” och utveckla Mullsjö kommun som arbetsgivare, är medarbetarenkäten ett viktigt verktyg. Just nu arbetar vi med resultatet både lokalt i alla arbetsgrupper/enheter och centralt i ledningsgruppen – allt för att bli en ännu bättre arbetsgivare.

2018-01-08 av: Yvette Tidefors