mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

vårdcentralenmatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönlediga jobblagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivvandring till trollsjönnattvandringsimhallbygglovfriluftsfrämjandetwifi mullsjöledighetsansökanmullsjö simhall

Påskeld

Datum: 2015-03-28 Kategori: Uppleva & göra, Trygghet & säkerhet

Planerar du en påskeld på påskafton? Tänk på att du måste anmäla det till räddningstjänsten. Se checklista på saker du behöver tänka på inför anordning av brasa. Nyhetsbild

Inför varje påsk- eller valborgsmässoeld är det viktigt att en ansvarig person ska finnas. Den ansvarige ska lämna adress och telefonnummer till räddningstjänsten vid anmälan senast kl 16:00 på skärtorsdagen.

 

När du anordnar en brasa är det flera saker du behöver tänka på, exempelvis att bara elda trädgårdsavfall och att ha släckredskap på plats. Se hela vår checklista för påskeld och ett anmälningsformulär där du kan fylla i var du tänkt elda.

 

Fyrverkerier

Tänk på att skjutning av fyrverkerier bara är tillåtet på påskafton från kl 12-03.00 därpå följande dag.

Läs mer om detta och hur du går tillväga under sidan påsk och valborgseldning samt anmälan av eldning, se länkar i länktipsrutan.

2015-03-27 av: Yvette Tidefors