mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer information 

Populäraste sökningarna

din säkerhetsimhallenintranetsimhallens öppettidermatsedelåtervinningscentraltorghandelsophämtningmullnetinfocenterspecialkostöppettider och taxa återvinningscentralenvårdcentralenlediga jobbpappersfakturaöverförmyndaresjälvservicesandhem

Är du orolig att någon du känner dras till extremism?

Datum: 2017-06-03 Kategori: Trygghet & säkerhet

Orostelefonen finns till för dig som är orolig och behöver stöd och råd. Nyhetsbild

Orostelefonen vänder sig till alla som känner en oro kring att någon i deras närhet som dras till en våldsam, extrem rörelse eller ideologi. Du som ringer får stöd och råd samt kommer i kontakt med personer som arbetar i kommunen med dessa frågor. Numret till Orostelefonen är 020-100 200 och du ringer anonymt och kostnadsfritt. 

Mer information 

För att läsa mer om Orostelefonens öppettider och vart du kan vända dig om du har frågor, läs vidare under "Orostelefon mot våldsbejakande extremism" i rutan för Länktips. 

2017-05-23 av: Isabelle Hammerin