mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

matsedelinfocenterpartistödintranetöppettider och taxa återvinningcentralenmullnetåppettider och taxa återvinningcentralensimhallmullsjö simhallmotionerfärdtjänstppettider och taxa tervinningcentralenkommunfullmäktigesophämtningmullsjö bostäderledighetsansökanlediga jobbbygglov

Öppet hus på Trollehöjdskolan

Datum: 2017-08-01 Kategori: Utbildning & barnomsorg

Trollehöjdskolan håller öppet hus den 17 augusti klockan 16-19. Varmt välkomna att se de nyrenoverade skollokalerna!

Äntligen står de nya lokalerna färdiga!  

Efter en period av tidigare problem står nu äntligen Trollehöjdskolans lokaler klara. Sedan hösten 2015 har en styrgrupp med representanter från skolverksamheten och fastighetstekniska arbetat med detta projekt. 

En frisk och sund skola

Åtgärderna har genomförts i samråd med Kjell Andersson från Miljömedicin i Örebro som är sakkunnig gällande hälsorelaterade åtgärder. Detta för att säkerhetsställa en frisk och sund inomhusmiljö för att ge lärare och elever de bästa förutsättningarna. 

Helt nytt ventilationssystem

Det har under det senaste året genomförts grundligare sanerings- och byggtekniska åtgärder, då det framkommit att de tidigare åtgärderna varit otillräckliga. Bland annat har ett helt nytt separat ventilations- och värmesystem installerats för att säkerhetsställa att det är en frisk byggnad. Det har även genomförts åtgärder gällande till exempel brandskyddskonstruktioner, sanering av ovantaken och isolering av vindar.

För mer information om renoveringsarbetet, se länk i länktipsrutan.

2017-08-11 av: Yvette Tidefors, Annika Tompa Pálffy