mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer information 

Populäraste sökningarna

din säkerhetsimhallenintranetsimhallens öppettidermatsedelåtervinningscentraltorghandelsophämtningmullnetinfocenterspecialkostöppettider och taxa återvinningscentralenvårdcentralenlediga jobbpappersfakturaöverförmyndaresjälvservicesandhem

Nya lägenheter på Kyrkvägen

Datum: 2016-06-09 Kategori: Bygga, bo & miljö

Mullsjö Bostäder bygger nu 18 hyresrätter med hög standard och öppen planlösning, alla med sjöutsikt och centralt läge. Nyhetsbild

Nya lägenheter på Kyrkvägen 3 och 5, inflyttning april 2017

Lägenheterna som byggs på Kyrkvägen 3 och 5 beräknas stå klara våren 2017. Det erbjuds
12 stycken 3 rum och kök samt 6 stycken två
rum och kök. 

Entréerna från Kyrkvägen, välkomnar med inglasade trapphus, som sedan leder vidare via en loftgång eller markplan till lägenheten.

Alla lägenheter har egen uteplats eller balkong och ett varmförråd i byggnaden. Husen uppfyller högt ställda krav vad gäller miljöhänsyn, buller, energieffektivitet och brandsäkerhet. Mycket bra tillgänglighet för funktionshindrade.

 

Intresseanmälan

Under juni månad kommer det att finnas färdigt prospekt att ta del av. Är du intresserad, hör av dig till Mullsjö Bostäder, se kontaktuppgifter i rutan kontakt. Om du är intresserad av en lägenhet kan du få ett kontrakt även om du inte stått i deras kö innan. 

För mer information om nybyggnationen och utrustningen i lägenheterna, se Mullsjö Bostäders webb via länktipsrutan.

"Att bo är att njuta och må bra"

2016-06-09 av: Yvette Tidefors