mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktigeintranetvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönbygglovvårdcentralensimhallvilket stöd kan du få som asylsökandefiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderkommunfullmäktige 2019 09 24diarium och arkivppettider och taxa tervinningcentralenledighetsansökansimskolasimhalleninfocenterlediga jobbmullsjö simhall

Ny app för cykel- och vandringsleder

Datum: 2017-07-07 Kategori: Uppleva & göra

Nu kan du hitta Mullsjö kommuns cykel- och vandringsleder samlade på din mobil, surfplatta eller dator via webbappen mullsjo.se/outdoor

Via mullsjo.se/outdoor kan du hitta våra 14 vandringsleder och fyra cykelleder snabbt och smidigt. På kartorna kan du även se intressepunkter i form av boenden och sevärdheter samtidigt som du kan se var du befinner dig på leden. 

Några enkla tips för hur du använder appen:

Appen fungerar lika bra när du sitter hemma framför en dator med stor skärm och planerar en utflykt, som när du är ute på leden med en mobiltelefon. En stor fördel är att du inte behöver installera någon app utan den fungerar i en vanlig webbläsare.

En annan fördel är att du enkelt kan kombinera olika leder för att skräddarsy en egen utflykt. Du kan även växla mellan en kartvy eller satellitvy.

Läs mer om webbappen, hur den fungerar och se alla kartorna på mullsjo.se/outdoor

Du kan läsa mer om de olika vandring- och cykellederna på vår webbplats, se länkarna i länktipsrutan.

2017-07-07 av: Yvette Tidefors