mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktige 2019 09 24intranetppettider och taxa tervinningcentralenbygglovmullsjö simhallsimhallvårdcentralenfiberutbyggnad i mullsjö kommunlagkrav på efaktura till kommunensimhalleninfocentervinster från lördagens nattvandring vid trollsjönledighetsansökansimhallens öppettidervilket stöd kan du få som asylsökandekommunfullmäktigelediga jobbsimskola

Mullsjö kommun bland topp 100 arbetsgivare

Datum: 2016-08-09 Kategori: Näringsliv & arbete

Karriär i offentlig sektor 2016 listar Mullsjö kommun bland Sveriges främsta arbetsgivare Nyhetsbild

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016

Karriärföretagen rankar Sveriges främsta arbetsgivare inom offentlig sektor sedan 2011. Utmärkelsen att vara en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor delas årligen ut till organisationer som fokuserar på medarbetarnas utveckling, ett ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

Utmärkelsen Top 100 KIOS (Karriär i offentlig sektor)

Över 500 organisationer utvärderats utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, rekrytering, internt- och externt employer brand och mycket mer. Utav dessa har ca 250 organisationer passerat första urvalet. En jury har sedan utvärderat de fortsatt deltagande organisationerna en andra gång och valt ut de Topp 100 och sedermera de Topp 50 organisationerna som belönats med utmärkelsen.

Karriärföretagen har i undersökningen mätt organisationernas kommunikation som arbetsgivare, utvärderat tidigare medarbetarundersökningar eller låtit medarbetare själva få berätta vad de tycker om sin arbetsgivare i den anonyma undersökningen Employee Engagement.


2016-06-22 av: Annika Tompa Pálffy