mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och markNyhetsbild

Generellt eldningsförbud råder. Extremt stor brandrisk i länet. 

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

återvinningscentralbygglovppettider och taxa tervinningcentralenläsårstideråppettider och taxa återvinningcentralenintranetmullsjö bostädermatsedelsimskolafiberskolavslutning i nykyrka kyrkasjälvservicesimhallen...mullnetsommarlovskolavslutningöppettider och taxa återvinningcentralen

Mångkulturell mötesplats

Datum: 2015-10-08 Kategori: Utbildning & barnomsorg, Omsorg & hjälp, Uppleva & göra

På torsdagar kl. 9:30 på Kafé Sigfrid finns nu möjlighet att träffas och prata om hur det är att bo i Sverige. Vuxna och barn kan även få språkstöd och läxhjälp. Välkomna!

Välkommen till Kafé Sigfrid kl. 9:30 varje torsdag- här ordnas då en mångkulturell mötesplats! Vuxna invandrare får möjlighet till språkstöd och läxhjälp. Lek, sång och sagoläsning för barnen. Barnpassning när mamma och pappa är med i undervisning och/eller gemenskap.

Mötet påminner om språkcafét, men är förlagd vid morgon istället för kväll.

 

Inen föranmälan behövs.
Välkomna!


Arrangörer: Integrationsenheten i Mullsjö kommun och Missionskyrkan            2015-10-08 av: Yvette Tidefors