mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktige 2019 09 24intranetppettider och taxa tervinningcentralenbygglovmullsjö simhallsimhallvårdcentralenfiberutbyggnad i mullsjö kommunlagkrav på efaktura till kommunensimhalleninfocentervinster från lördagens nattvandring vid trollsjönledighetsansökansimhallens öppettidervilket stöd kan du få som asylsökandekommunfullmäktigelediga jobbsimskola

Månadens miljötips - December

Datum: 2016-12-08 Kategori: Bygga, bo & miljö

Behöver du julklappstips i sista stund? Klicka här så får du tre tips på hållbara klappar. Nyhetsbild
  1. En viktig grundtanke gällande julklappar är att inte köpa för antalets skull. Välj färre men väl utvalda julklappar som man vet att personen kommer att uppskatta.
  2. Om man inte känner mottagaren så väl eller inte vet vad den önskar sig så är presentkort ett bra alternativ, då minskar risken att köpa något som inte kommer att användas.
  3. Detta tips syftar till att skippa prylarna och istället satsa på en klapp som gör gott – det finns till exempel många organisationer som erbjuder julklappar såsom vaccin till barn i utsatta länder, trädplantering, eller varför inte ett tack till någon som borde uppmärksammas för sina miljösmarta val och samtidigt stödja Naturskyddsföreningens verksamhet? En julklapp med syfte att skapa förutsättningar för en bättre värld är mer värd än en pryl som aldrig kommer till användning.

För mer information, klicka på länkarna under länktips och för fler miljötips, se vår samlingssida där du kan hitta fler miljötips arkiverade. 

2016-12-19 av: Caroline Eliasson