mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer information 

Populäraste sökningarna

färdtjänstbygglovintranetsimhallens öppettidersandhemvårdcentralentorghandelåtervinningscentralmullnetmatsedelsopstationöppettider och taxa återvinningscentralensjälvservicelediga jobbpappersfakturaöverförmyndaresophämtningsimhallen

Månadens miljötips - Augusti

Datum: 2016-08-02 Kategori: Bygga, bo & miljö

Hållbarhet innefattar oftast tre dimensioner – social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Nyhetsbild

Begreppet hållbar utveckling fick genomslag i samband med Brundtlandrapporten 1987. Idag har hållbarhetsfrågor en central roll i utvecklingen av de flesta kommuner och en stor del av näringslivet. Det finns många sätt att utveckla sin verksamhet mot att bli mer hållbar.

Miljönytta.se är en inspirerande sajt där innovativa varor och tjänster i ledet mot ökad hållbarhet presenteras. 

Företagarna har också en informationsrik hemsida kring hållbarhet i företag med mycket inspiration och verktyg för att nå dit. 

För mer information, klicka på länkarna under länktips och för fler miljötips, se vår samlingssida där du kan hitta fler miljötips arkiverade. 

2016-08-03 av: Caroline Eliasson