mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

matsedelinfocenterpartistödintranetöppettider och taxa återvinningcentralenmullnetåppettider och taxa återvinningcentralensimhallmullsjö simhallmotionerfärdtjänstppettider och taxa tervinningcentralenkommunfullmäktigesophämtningmullsjö bostäderledighetsansökanlediga jobbbygglov

Medborgarförslag synliga på webben

Datum: 2017-11-06 Kategori: Kommun & politik

Har du medborgarförslag på något du vill förändra, förbättra eller förenkla? Nu blir inkomna förslag publicerade på vår webbplats.

Som invånare i Mullsjö kommun har du möjlighet att lämna ett medborgarförslag. Nu blir alla inkomna förslag synliga på vår webbplats.

De medborgarförslag som skickas in till Mullsjö kommun kommer att publiceras så snart som möjligt på sidan Inkomna medborgarförslag. Inkomna medborgarförslag blir ärenden som sedan behandlas i kommunfullmäktige. Du kan även se vilka beslut som tagits gällande förslagen.

Medborgarförslag – för dig som är kommuninvånare

Du kan lämna ett medborgarförslag som kan gälla allt som handlar om kommunens verksamhet och som kommunen arbetar med. I medborgarförslaget ger du ett konkret förslag på något som du vill förändra. Förslaget ska handla om sådant som kommunen ansvarar för till exempel skola, vård och omsorg, kultur och fritid eller samhällsbyggnad. Här kan du skriva nya förslag till förändring, förbättring eller förenklingar i den kommunala verksamheten. 

Motioner – för dig som är politiker

Politiker i Mullsjö kommun kan inte lämna medborgarförslag- men de kan lämna in en motion.  Motionerna, som är förslag till beslut, kommer också att publiceras på webbplatsen, synliga för alla att ta del av.

Du kan läsa mer om motioner, medborgarförslag och hur du gör om du vill skicka in ett förslag, se länkar i länktipsrutan.

2017-11-07 av: Yvette Tidefors