mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

wifi mullsjömatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönsimhalllagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivtrollehöjdskolannattvandringlediga jobbbygglovfriluftsfrämjandetvandring till trollsjönledighetsansökanmullsjö simhall

Kosten i Mullsjö på plats 6 i Sverige

Datum: 2018-05-14 Kategori: Omsorg & hjälp

Hösten 2017 gjorde SKL en jämförelse av vård och omsorg om äldre i landet, där kostenheten i Mullsjö hamnade på topp i länet

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen

I mars 2018 kom den åttonde gemensamma rapporten från SKL och Socialstyrelsen: Öppna jämförelser, Vård och omsorg om äldre 2017.

Rapporten speglar de äldres bedömning av bemötande, trygghet och förtroende för personalen i hemtjänst och särskilt boende samt de äldres bedömning av mat och måltidsmiljö i särskilt boende.

Resultat

I tabellen kan man utläsa att 80 procent anser att maten smakar mycket bra eller ganska bra. Snittet i riket är 61 procent.

Detta gör att kostenheten tillsammans med ett bra samarbete med vården hamnar på plats 6 av 251 kommuner i riket, vilket vi är jättestolta över. Vi är därmed bäst i länet med hästlängder!

Stort tack till alla medarbetare på Parkrestaurangen, tillsammans skapar vi matglädje för äldre.

För att läsa rapporten, se länktipsrutan.

För att läsa andra betyg av maten till äldre i Mullsjö, se länktipsrutan

Glöm inte heller att följa oss på Mullsjokost på Instagram, se länktipsrutan

 

 

2018-05-14 av: Johanna Skenning