mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

wifi mullsjömatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönsimhalllagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivtrollehöjdskolannattvandringlediga jobbbygglovfriluftsfrämjandetvandring till trollsjönledighetsansökanmullsjö simhall

Ikväll gäller det!

Datum: 2016-03-22 Kategori: Uppleva & göra

Daniel Hernandez, spelare för MAIS, gör sin praktik på Tick Tack och delar här med sig av stämningen inför kvällens match. Nyhetsbild

Slutspelsfebern lämnar inte en enda Mullsjöbo oberörd. Det är kvartsfinal 6 mot IBF Falun i kväll klockan 19.10 i Nyhemshallen. 


Daniel Hernandez, som gör sin sista praktikvecka på fritids Tick Tack berättar om hur det är att vara innebandystjärna på fritids och om känslorna inför kvällens match.

- Är laddad till max. Och vilken support, har aldrig varit med om en sådan hängiven publik som i Mullsjö, vilket tryck!

Hur kom det sig att du flyttade till Mullsjö kommun?
- Innebandyn! Flyttade hit i början av februari från från Stockholm. Kände att det var lite smidigare med att bo närmare laget.

Du gör din praktik på Tick Tack, vad studerar du?
- Jag studerar till fritidsledare och gör min sista praktikvecka här nu. Känns lite vemodigt att lämna alla, nu när man hunnit vara här i fem veckor och lärt känna personalen och barnen.

Vad säger barnen? Har du blivit överöst med frågor om innebandy?
-Nej, mest frågor kring vilken klubba som är bäst och vilka skor jag rekommenderar.

Blir det mycket spelande på rasterna och frågor om tips och trix?
- Det har inte varit så mycket alls faktiskt, förutom i går, då vi hade en hel innebandy dag i Gunnarsbohallen, det var riktigt kul! 

Daniel Hernandez

Daniel Hernandez, spelare i Mullsjö AIS.

Hur laddar du och laget inför matchen? Har ni några speciella ritualer förutom Daniel Gidskes segerrecept med brunost?
- Jag vet inte om några fler ritualer som vi visar upp, kan nog vara så att en del har hemliga ritualer. Men det vi gör tillsammans är att vi lattjar med fotboll innan matcherna.

Ikväll gäller det, hur känns det?
- Ikväll går vi helt in för att vinna, har vi inget att förlora! Ska kriga på plan.

Hur är stämningen på plan, under själva matchen?
- Fullt fokus, publiken skärper koncentrationen. Fansen hjälper en verkligen med att skruva upp stämningen till max. Har aldrig varit med en sådan hängiven publik, sådant tryck. Finns inte ens i närheten av detta i Stockholm.


Mullsjö kommun önskar MAIS all lycka i kväll!

2016-03-22 av: Yvette Tidefors