mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer information 

Populäraste sökningarna

färdtjänstbygglovintranetsimhallens öppettidersandhemvårdcentralentorghandelåtervinningscentralmullnetmatsedelsopstationöppettider och taxa återvinningscentralensjälvservicelediga jobbpappersfakturaöverförmyndaresophämtningsimhallen

Informationsmöte om energikartläggning och energieffektivisering i företag

Datum: 2015-11-06 Kategori: Bygga, bo & miljö, Näringsliv & arbete

Miljöförvaltningen inbjuder alla företag i Habo och Mullsjö kommuner till ett informationsmöte. Torsdag 19/11. Sista anmälan 13/11

Miljöförvaltningen i Habo och Mullsjö kommuner driver under 2015 och 2016, i samarbete med Miljösamverkan f (kommunerna i Jönköpings län i samverkan), ett tillsynsprojekt om energi. Som en uppstart till projektet har miljöförvaltningen detta informationsmöte. Mötet kommer att hållas av Miljöförvaltningen i Habo och Mullsjö kommuner, Energikontoret Norra Småland och Energicentrum A6. Se inbjudan för mer information.

 

Tid och plats

  • Torsdagen den 19:e november 2015, kl. 14:00-16:00
  • Kommunhuset i Habo (Jönköpingsvägen 19), Kammarsalen

 

Anmälan

Anmäl senast fredagen den 13 november via e-post till miljo@habokommun.se eller per tfn 036-442 82 59 (ange företag, antal deltagare och ev. allergier inför fikat)

2015-11-09 av: Eva Junvik