mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

tieto educationmullnetskolstartskolstart på trollehöjdskolanbiblioteksimhallens öppettidertietoppettider och taxa tervinningcentralenreglementehamid zafar utsedd till årets svenskryfors i dag och dess historialediga jobbvårdcentralensjälvservicesimhallensimhallintranetbygglov

Vattenläcka i Sandhem åtgärdad

Datum: 2015-11-16 Kategori: Trafik & infrastruktur

Uppdatering: Nu är vattenläckan i Sandhem lagad och vattnet är påkopplat. Det kan ta en stund innan trycket i ledningarna är återställt, men vattnet kan användas som vanligt.

Uppdatering kl 13:50

Nu är vattenläckan i Sandhem lagad och vattnet är påkopplat. Det kan ta en stund innan trycket i ledningarna är återställt, men vattnet kan användas som vanligt.  

 


 

Uppdatering kl. 13:00

Vattnet i Sandhem är fortfarande avstängt och reparationsarbete pågår. Det är oklart exakt när under eftermiddagen eller kvällen det är färdigt. En större del av Sandhems vattenledningsnät har akut fått stängas av. Därför kan man inte längre hämta vatten vid Stråkenvägen 7. Från klockan 13.00 kan vatten hämtas vid Kyllemohallen. En vattenkran finns på den vägg som är vid parkeringen en bit innan entrén.

 


 

Uppdatering 15-11-16 kl. 09:15

Avstängning av vattnet i Sandhem. Vattnet stängs av i Sandhem idag från kl 10.30 till kl 15.00. Alla med kommunalt vatten norr om Ängsvägen i Sandhem kommer att bli utan vatten. Personal finns vid Stråkenvägen för information om var invånare i Sandhem kan hämta vatten.

 


 

2015-11-13 16:56

En vattenläcka har inträffat på Stråkenvägen i Sandhem.

Abonnenter på Stråkenvägen 14, 15, 16, 20, 22 och Lyckåsvägen 4 kommer inte att ha tillgång till vatten.

Vatten i vattenkran finns att hämta vid pumpstationen mellan Stråkenvägen 7 (träffpunkten) och Stråkenvägen 5.

Personal jobbar under fredagen med att stänga av läckande ledning. Arbetet återtas på måndag den 16 november för att åtgärda läckande ledning.

2015-11-16 av: Yvette Tidefors