mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktigeledighetsansökanfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimskolavårdcentralenvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönvilket stöd kan du få som asylsökandesimhallmullsjö simhallkommunfullmäktige 2019 09 24diarium och arkivppettider och taxa tervinningcentralenbygglovsimhallens öppettidersimhalleninfocenterlediga jobbintranet

Heja Mullsjö!

Datum: 2015-03-20 Kategori: Uppleva & göra

Missa inte kvartsfinal 4 som spelas i Växjö ikväll och kvartsfinal 5 på söndag den 22/3 kl. 18.10 i Nyhemshallen. Nyhetsbild

Slutspelspulsen är hög och efter segern i den tredje kvartsfinalen som spelades i tisdags är pulsen nu högre än någonsin.

 

I kväll spelas kvartsfinal 4, Växjö IBK - Mullsjö AIS, kl. 19:00 på Fortknox Arena. På söndag är det kvartsfinal 5 i Nyhemshallen. 

– "Nu går vi för att vinna på fredag och kvittera till 2-2 i matcher", säger Kim Ganevik. Då behöver vi ta samma hårda jobb och fortsätta med långa, fina anfall. Det syntes att Växjö fick slita. Det är bara att åka ner dit och göra en riktigt bra bortamatch.

 

Supporterresa till Växjö 20/3

Mullsjöspelarna fick bra stöd i Fortnox senast. Och på fredag blir det åter supporterresa ner till Växjö. Kim Ganevik hyllar supportrarna.

– De betyder jättemycket. Det är helt otroligt det de skapar och jag är helt säker på att de kommer åka ner och bestämma på läktaren, riktigt gott att ha dem i ryggen.

 

 

Mullsjö kommun önskar Mullsjö AIS all lycka i slutspelet!  

 

Källa: MAIS, Andreas Carlsson

2015-03-20 av: Yvette Tidefors