mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

öppettider och taxa återvinningscentralensimskolamullnetmatsedelsimhallens öppettidermullsjö simhallradon i mullsjölediga jobbsophämtningavfall och återvinningradonppettider och taxa tervinningcentralenbygglovöppettider och taxa återvinningcentralenintranetryfors kraftinfocentervårdcentralen

Han blir VD för avfallsföretaget

Datum: 2017-04-06 Kategori: Bygga, bo & miljö, Kommun & politik

Ulf Persson blir VD för nya avfallsbolaget June Avfall & Miljö AB i Mullsjö, Habo och Jönköpings kommun.

Den 1 april tillträdde Ulf Persson posten som VD för June Avfall & Miljö AB efter beslut taget av styrelsen. Han har tidigare arbetat som verksamhetschef för avfallsverksamheten i Jönköpings kommun samt på olika ledande befattningar inom logistikföretag. 

− Jag är naturligtvis både glad och stolt över förtroendet att få leda det nya bolaget. Tillsammans med mina medarbetare är min ambition att skapa en samverkan över kommungränserna som underlättar för kommunmedborgaren, ger miljömässiga vinster och bidrar till en effektivare hantering av avfallet, säger Ulf Persson.

Tre kommuner, ett bolag 

Mullsjö, Habo och Jönköping kommun har gått samman i ett gemensamt bolag för att uppnå miljömässiga vinster och gemensamt förvalta den kompetens och erfarenhet Jönköpings kommun byggt upp inom avfallsverksamhet. 1 januari 2018 kommer June Avfall & Miljö AB ta över driften av avfallsverksamheten i kommunerna och nu pågår förberedelserna inför detta.

2017-04-07 av: Isabelle Hammerin