mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och markNyhetsbild

Generellt eldningsförbud råder. Extremt stor brandrisk i länet. 

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

återvinningscentralbygglovppettider och taxa tervinningcentralenläsårstideråppettider och taxa återvinningcentralenintranetmullsjö bostädermatsedelsimskolafiberskolavslutning i nykyrka kyrkasjälvservicesimhallen...mullnetsommarlovskolavslutningöppettider och taxa återvinningcentralen

Hallå konsument!

Datum: 2015-04-07 Kategori: Trygghet & säkerhet

Ny upplysningstjänst som svarar på frågor om köp, varor och tjänster, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med. Nyhetsbild

Hallå konsument har fått i uppdrag av regeringen att samordna en ny upplysningstjänst för konsumentfrågor. Syftet är att det ska bli lättare för konsumenter att hitta det oberoende stöd som idag finns hos kommunernas konsumentvägledning, konsumentbyråer, Konsumentverket och andra myndigheter.

 

 

Värdefulla råd för dig som konsument

Vägledarna på Hallå konsument svarar på övergripande frågor om köp, avtal, reklamationer och hållbara val. När du som konsument har frågor som bäst hanteras av din kommun, konsumentbyrå eller någon annan myndighet hjälper de dig rätt. Även på deras webbplats kan du få svar på just dina frågor i artiklar, vanliga frågor och svar, guider och andra verktyg. Där finns också kontaktvägar till experter hos myndigheter och konsumentbyråer.


Se kontaktuppgifter till Hallå konsuments vägledare i kontaktrutan.

 

Läs mer om tjänsten via länken hallakonsument.se i länktipsrutan.

2015-04-09 av: Yvette Tidefors