mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktigesimhallens öppettiderfiberutbyggnad i mullsjö kommunbygglovintranetvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönvårdcentralensimskolaledighetsansökankommunfullmäktige 2019 09 24diarium och arkivppettider och taxa tervinningcentralenlediga jobbmullsjö simhallvilket stöd kan du få som asylsökandeinfocentersimhallsimhallen

Gunnarsboskolans kök klart

Datum: 2019-08-30 Kategori: Utbildning & barnomsorg

Gunnarsboskolans kök och matsal har totalrenoverats och på måndag får elever och personal äta i nya matsalen. Nyhetsbild

Nu är det klart. Gunnarsboskolans kök och matsal har totalrenoverats och på måndag välkomnas elever och personal till en ny matsal.

För ett och ett halvt år sedan fick köket på Gunnarsboskolan i Mullsjö stängas. Det upptäckes fuktskador i lokalerna. Köket har nu genomgått en totalrenovering, en tillbyggnad har gjorts och nu är det klart.

 - Det är fantastiskt roligt att vi med gemensamma krafter har kunnat lösa det här på, i det här sammanhanget kort tid, säger Esbjörn Petersson, teknisk chef i Mullsjö kommun.

Slutbesiktningen klar

Det har varit en ansträngd situation för skolan och berörda där maten har serverats på andra skolor, frukost och mellanmål har serverats i olika lokaler inom fritids, samtidigt som det varit en byggarbetsplats på skolområdet. Nu står bland annat tillbyggnaden klar, ventilationen är ny och efter slutbesiktning tidigare i veckan fick kommunen klartecken att börja använda lokalerna igen.

Matsalen öppnas på måndag

På måndag den 2 september kommer köket börja att producera och servera maten där igen. Från och med måndag kommer all lunch, frukost och mellanmål tillagas och serveras i matsalen.

 - Då är vi glada att kunna hälsa Gunnarsboskolans elever och personal välkomna, säger Annika Carp, kostchef i Mullsjö kommun. 

2019-08-30 av: Pernilla Arvidsson