mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

wifi mullsjömatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönsimhalllagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivtrollehöjdskolannattvandringlediga jobbbygglovfriluftsfrämjandetvandring till trollsjönledighetsansökanmullsjö simhall

Gunhild och Carling Big Band

Datum: 2015-06-28 Kategori: Uppleva & göra

Konsert på teaterscenen vid Engelska Villan, Ryfors, den 5 juli kl. 18. Nyhetsbild

Vi är oerhört stolta, men ödmjuka, över att Carlings vill lägga en konsert hos oss i sommar med sitt Big Band!

 

Man har önskemålet att få vara utomhus på teaterscenen vid Engelska Villan (Ryfors) och eftersom de varit där en gång tidigare, så känner de till förhållandena. Förra gången (2012) hade vi en publik på c:a 450 personer, så nu blir det en verklig utmaning för oss!


Lite om Carling Big Band

Carling Big Band med Gunhild i spetsen, är bandet som slagit knock out på hela musikvärlden, dansare och publik. Det finns inget band i hela världen som denna originella orkester, där alla musiker spelar olika instrument, komponerar, dansar och lirar så att publiken vrålar. Carling Big Bands styrka är dess solister. Alla medlemmarna i bandet är starka personligheter, som har många strängar på lyran. Musiken som framförs är komponerad av Hans ”Cooling” Carling, Henrik ”Mozart” Johnsson och Gunhild själv.

 

Du kan läsa mer om bandet via länkarna du hittar i länktipsrutan.

2015-06-10 av: Yvette Tidefors