mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

tieto educationmullnetskolstartskolstart på trollehöjdskolanbiblioteksimhallens öppettidertietoppettider och taxa tervinningcentralenreglementehamid zafar utsedd till årets svenskryfors i dag och dess historialediga jobbvårdcentralensjälvservicesimhallensimhallintranetbygglov

Första spadtaget för ny miljöcertifierad förskola

Datum: 2015-10-13 Kategori: Utbildning & barnomsorg, Bygga, bo & miljö, Kommun & politik

Skogsgläntan blir den första nybyggda förskolan i Mullsjö kommun sen 70-talet

Den 21 oktober klockan 10 är det dags för första spadtaget för en ny modern förskola, Skogsgläntan på Torestorp i Mullsjö kommun. Det är den första förskolan som byggs sen 70-talet. 

I februari 2015 startade projekteringsarbetet. Förskolan beräknas stå klar under hösten 2016.

Barnens spadtag med stark damtrio i spetsen 

Barn och pedagoger från alla våra förskolor kommer att vara med och ta första spadtaget med en damtrio i spetsen, nämligen Linda Danielsson, kommunstyrelsens ordförande, Pernilla Jovanovic, kommunfullmäktiges ordförande och Katarina Karlsson, barn- och utbildningsnämndens ordförande.

Utställningsmaterial 

Utställningsmaterial från arkitektbyrån, bsv kommer att finnas på plats vid första spadtaget. Byggansvarig, chef för tekniska, plan- och byggchef, kostchef kommer att vara tillgängliga på plats för frågor. Efter 21/10 fram till 1/1 2016 kommer utställningsmaterialet  att ställas ut  på Infocenter, Järnvägsgatan 27 Mullsjö.

2015-10-13 av: Annika Tompa Pálffy