mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

vårdcentralenmatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönlediga jobblagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivvandring till trollsjönnattvandringsimhallbygglovfriluftsfrämjandetwifi mullsjöledighetsansökanmullsjö simhall

Flytt av matsal

Datum: 2015-09-25 Kategori: Utbildning & barnomsorg

Trollehöjdskolans lunchservering flyttas till Missionkyrkans matsal från och med den 5/10.

Nu är det klart att vi flyttar skolbespisningen från gamla Trollehöjdskolan till missionskyrkans matsal/servering.

 

Från och med 5/10 kommer därför samtliga elever att få sin skolmat serverad i missionskyrkans lokaler. I dagsläget så räknar vi med att detta kommer att gälla läsåret ut.

 

Vi har tidigare använt denna lokal för servering av skolmaten, varför vi hyser goda förhoppningar om att det skall fungera väl. På grund av att vi utökar serveringen med den intilliggande salen kommer vi att kunna bygga en ”serveringslinje” som motsvarar den befintliga vi har idag. Kapaciteten gällande sittplatser täcker då våra behov, så vi kommer sannolikt ej att behöva revidera schemat i någon större utsträckning.

 

Maten kommer även fortsättningsvis att tillagas i gamla skolans produktionskök för att sedan köras upp till missionskyrkan.

 

Från ovanstående datum flyttar vi även frukostserveringen till ”nya skolan”. Frukost kommer då att finnas till försäljning i hem och konsumentkunskapssalarna.

 

Med vänlig hälsning

Rickard Leo, Rektor Trollehöjdskolan

2015-09-25 av: Yvette Tidefors