mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

matsedelinfocenterpartistödintranetöppettider och taxa återvinningcentralenmullnetåppettider och taxa återvinningcentralensimhallmullsjö simhallmotionerfärdtjänstppettider och taxa tervinningcentralenkommunfullmäktigesophämtningmullsjö bostäderledighetsansökanlediga jobbbygglov

Fiberutbyggnad Mullsjö kommun

Datum: 2015-06-04 Kategori: Trafik & infrastruktur

Bredbandserbjudande 2015 – missa inte chansen att framtidssäkra din fastighet.

Utbyggnaden av fiber är en viktig och strategisk fråga för Mulljö kommun och vi samverkar med Telia kring fiberutbyggnaden till hushåll och företag. Det fibernät som byggs är ett öppet nät som innebär att varje kund kan välja mellan flera olika tjänsteleverantörers erbjudanden för bredbandstelefoni, digital-TV och bredband. 

 

Hushållen visar stort intresse till fiberanslutning

Försäljningen i Sandhem fram till i går (tisdag 9/6) är på ca 38% vilket kan jämföras med att hela kommunen, dvs Mullsjö-Sandhem ligger på 49 %. Det innebär givetvis att vi i Mullsjö, exklusive Sandhem, passerat 50 % med marginal.

 

"Det är jättebra att många har valt att ansluta fiber till sin fastighet! Hoppas verkligen att ingen missar möjligheten för att framtidssäkra sin fastighet nu i samband med kampanjen."
-Lennie Johansson, kommunchef


Kampanjen pågår veckan ut  – sista chansen att teckna är 14 juni

Telia kommer att ha öppet hus i Mullsjö på lördag och på söndag i Sandhem för att fånga upp de sista intresserade. Telia kommer också att finnas i Galleriet vid lunchtid (ca 11-13) torsdag 11/6 och fredag 12/6. Välkommen att komma in och ställa frågor eller teckna avtal.


"Vi vet av erfarenhet från tidigare kampanjer att det kommer en hel del beställningar då. Vi kommer också att besöka så många kunder som möjligt de sista dagarna eftersom det fortfarande finns några som vi inte träffat, trots att vi knackat på flera gånger hos dem."
-Roland Nordqvist, Telia

2015-06-11 av: Yvette Tidefors