mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

sophämtningmullsjö simhallppettider och taxa tervinningcentralenbibliotekmotionerpartistödkommunfullmäktigeskolstartparkrestaurangens lunchmatsedelspecialkostsimhalllediga jobbbygglovsimhallens öppettidervårdcentralensimhallenintranetmullnet

+E Ny tidning från Länsstyrelsen

Datum: 2012-04-11 Kategori: Bygga, bo & miljö

med aktuella miljöfrågor med fokus på energi och klimat för dig i Jönköpings län.

+ E om energi, klimat och miljö för dig i Jönköpings län

Tidningen +E tar upp aktuella miljöfrågor med fokus på energi och klimat. Som läsare kommer du att få spännande berättelser, mängder med miljötips och inspiration.

Kom till Brostugan i Jönköping den 12 april och provläs tidningen och prata med redaktionsmedlemmarna! Vi kommer att vara på plats mellan klockan 11 och 12.30

Namnet +E står för plusenergi där visionen är att Jönköpings län ska minska energikonsumtionen och öka produktionen av förnybar energi så att det blir ett överskott. E står också för ekologi, engagemang och entreprenörskap.


I +E kommer du att få möta intressanta människor som utifrån sina förutsättningar tar ett aktivt ansvar och bidrar till en positiv utveckling.
Tidningen är resultatet av en god samverkan mellan Länsstyrelsen, Landstinget, Regionförbundet och länets alla kommuner som gemensamt finansierar och ger ut den. 


UTGIVNINGSPLAN FÖR 2012
Nummer 1: 14 april Läs nr1 +E
Nummer 2: 16 juni
Nummer 3: 15 september
Nummer 4: 1 december

 

HAR DU NÅGRA TANKAR KRING INNEHÅLLET I I TIDNINGEN?
I Redaktionsrådet sitter represanter för kommunerna, Landstinget och Länsstyrelsen. Har du några idéer på innehåll är du välkommen att kontakta någon av oss. Se kontaktuppgifter till höger.

REDAKTIONSRÅDETS MÖTEN FÖR 2012
12 april
14 juni
13 september
29 november

2011-08-16 av: Annika Tompa