mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

överförmyndaresimhallensjälvservicesimhallens öppettidersandhemåtervinningscentraltorghandelsophämtningspecialkostdin säkerhetsopstationöppettider och taxa återvinningscentralenvårdcentralenmullnetpappersfakturavandringslederintranetmatsedel

Du behövs!

Datum: 2015-09-10 Kategori: Omsorg & hjälp, Kommun & politik

Vad kan vi i Mullsjö kommun göra tillsammans för flyktingarna? Det är många nu som flyr för sina liv. Vi är en liten kommun men vi har ett stort hjärta. Nu behöver vi din hjälp för att hitta boende för dessa barn och familjer.

Tillsammans kan vi hitta lösningar för att kunna ta emot de människor som kommer hit på flykt.

Den flyktingsituation som råder i Europa och världen i dag är den värsta sedan andra världskriget. Människor flyr ifrån krig, förföljelse och misär och flykten sker ofta med livet som insats. 


Vi är en liten kommun med stora möjligheter och ett varmt hjärta. Tillsammans med kommuninvånarna vill vi hitta lösningar på boende och omhändertagande för de som kommer. Förutom alla flyktingfamiljer och vuxna anländer det många ensamkommande barn. Nu behöver vi din hjälp för att hitta boende för dessa barn och familjer.

 

Vi behöver också människor som kan tänka sig att vara kontaktpersoner, stödfamiljer och gode män vars uppgift blir att lotsa in dessa människor i vårt samhälle.  

 

Vill du vara med och bidra? Ta kontakt med oss! Se uppgifter i kontaktrutan.

2015-09-09 av: Yvette Tidefors