mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

vårdcentralenmatsedelvinster från lördagens nattvandring vid trollsjönlediga jobblagkrav på efaktura till kommunenppettider och taxa tervinningcentralenintranetfiberutbyggnad i mullsjö kommunsimhallens öppettiderdiarium och arkivvandring till trollsjönnattvandringsimhallbygglovfriluftsfrämjandetwifi mullsjöledighetsansökanmullsjö simhall

Du behövs!

Datum: 2015-09-10 Kategori: Omsorg & hjälp, Kommun & politik

Vad kan vi i Mullsjö kommun göra tillsammans för flyktingarna? Det är många nu som flyr för sina liv. Vi är en liten kommun men vi har ett stort hjärta. Nu behöver vi din hjälp för att hitta boende för dessa barn och familjer.

Tillsammans kan vi hitta lösningar för att kunna ta emot de människor som kommer hit på flykt.

Den flyktingsituation som råder i Europa och världen i dag är den värsta sedan andra världskriget. Människor flyr ifrån krig, förföljelse och misär och flykten sker ofta med livet som insats. 


Vi är en liten kommun med stora möjligheter och ett varmt hjärta. Tillsammans med kommuninvånarna vill vi hitta lösningar på boende och omhändertagande för de som kommer. Förutom alla flyktingfamiljer och vuxna anländer det många ensamkommande barn. Nu behöver vi din hjälp för att hitta boende för dessa barn och familjer.

 

Vi behöver också människor som kan tänka sig att vara kontaktpersoner, stödfamiljer och gode män vars uppgift blir att lotsa in dessa människor i vårt samhälle.  

 

Vill du vara med och bidra? Ta kontakt med oss! Se uppgifter i kontaktrutan.

2015-09-09 av: Yvette Tidefors