mullsjö logotyp

Populäraste sökningarna

kommunfullmäktige 2019 09 24intranetppettider och taxa tervinningcentralenbygglovmullsjö simhallsimhallvårdcentralenfiberutbyggnad i mullsjö kommunlagkrav på efaktura till kommunensimhalleninfocentervinster från lördagens nattvandring vid trollsjönledighetsansökansimhallens öppettidervilket stöd kan du få som asylsökandekommunfullmäktigelediga jobbsimskola

Diskutera företagsklimatet

Datum: 2015-09-04 Kategori: Näringsliv & arbete

Svenskt Näringsliv och Mullsjö utveckling inbjuder till seminarium kring företagsklimatet i Mullsjö kommun. Hotell Björkhaga, 15/9 kl. 8:30-10.

Tillsammans bjuder Svenskt Näringsliv och Mullsjö utveckling in till ett samtal om företagens betydelse i Mullsjö. I samband med seminariumet presenteras årets upplaga av Svenskt Näringslivs Företagsklimatsranking. 

 

Förståelsen för att det är företagen som skapar jobben är viktig, liksom förståelsen för företagens villkor och hur företagsklimatet påverkar dem. 

Svenskt Näringsliv har under mer än tio års tid undersökt hur företagsklimatet utvecklats i landets 290 kommuner och kan med hjälp av företagens svar ge en bra bild av hur företagen ser på sin kommun. 

Men det är också viktigt att prata om hur företagsklimatet i Mullsjö kan bli bättre. Och då är dina erfarenheter och åsikter viktiga för att en bra dialog ska uppstå och nya idéer få lyftas för en positiv utveckling. 

Vad betyder företagsklimatet för konkurrenskraften, tillväxten, välfärden och jobben i Mullsjö kommun? Och hur är företagsklimatet i kommunen jämfört med övriga Sverige?

 

Mötet inleds med en genomgång av det senaste resultatet av Svenskt Näringslivs undersökning, där vi i år har ställt samma frågor även till kommunens politiker, som ger sin bild av företagsklimatet. Därefter en diskussion kring förbättringspotential med närvarande företagare och politiker. 

 

Tid, plats och anmälan

Företagsklimatsträffen hålls den 15 september, kl. 8.30-10 på Hotell Björkhaga i Mullsjö. Svenskt Näringsliv och Mullsjö Utveckling bjuder på frukost, som blir lite senare än vanligt då siffrorna offentliggörs först kl 9.

Anmäl dig senast torsdagen den 10 september via Svenskt Näringslivs regionala hemsida, se länk i länktipsrutan eller kontaktuppgifter i kontaktrutan. 

 

Varmt välkommen hälsar Anna Gillek Dahlström, Regionchef Svenskt Näringsliv

2015-08-27 av: Yvette Tidefors