mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

överförmyndaresimhallensjälvservicesimhallens öppettidersandhemåtervinningscentraltorghandelsophämtningspecialkostdin säkerhetsopstationöppettider och taxa återvinningscentralenvårdcentralenmullnetpappersfakturavandringslederintranetmatsedel

Diskutera företagsklimatet

Datum: 2015-09-04 Kategori: Näringsliv & arbete

Svenskt Näringsliv och Mullsjö utveckling inbjuder till seminarium kring företagsklimatet i Mullsjö kommun. Hotell Björkhaga, 15/9 kl. 8:30-10.

Tillsammans bjuder Svenskt Näringsliv och Mullsjö utveckling in till ett samtal om företagens betydelse i Mullsjö. I samband med seminariumet presenteras årets upplaga av Svenskt Näringslivs Företagsklimatsranking. 

 

Förståelsen för att det är företagen som skapar jobben är viktig, liksom förståelsen för företagens villkor och hur företagsklimatet påverkar dem. 

Svenskt Näringsliv har under mer än tio års tid undersökt hur företagsklimatet utvecklats i landets 290 kommuner och kan med hjälp av företagens svar ge en bra bild av hur företagen ser på sin kommun. 

Men det är också viktigt att prata om hur företagsklimatet i Mullsjö kan bli bättre. Och då är dina erfarenheter och åsikter viktiga för att en bra dialog ska uppstå och nya idéer få lyftas för en positiv utveckling. 

Vad betyder företagsklimatet för konkurrenskraften, tillväxten, välfärden och jobben i Mullsjö kommun? Och hur är företagsklimatet i kommunen jämfört med övriga Sverige?

 

Mötet inleds med en genomgång av det senaste resultatet av Svenskt Näringslivs undersökning, där vi i år har ställt samma frågor även till kommunens politiker, som ger sin bild av företagsklimatet. Därefter en diskussion kring förbättringspotential med närvarande företagare och politiker. 

 

Tid, plats och anmälan

Företagsklimatsträffen hålls den 15 september, kl. 8.30-10 på Hotell Björkhaga i Mullsjö. Svenskt Näringsliv och Mullsjö Utveckling bjuder på frukost, som blir lite senare än vanligt då siffrorna offentliggörs först kl 9.

Anmäl dig senast torsdagen den 10 september via Svenskt Näringslivs regionala hemsida, se länk i länktipsrutan eller kontaktuppgifter i kontaktrutan. 

 

Varmt välkommen hälsar Anna Gillek Dahlström, Regionchef Svenskt Näringsliv

2015-08-27 av: Yvette Tidefors