mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och markNyhetsbild

Generellt eldningsförbud råder. Extremt stor brandrisk i länet. 

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Populäraste sökningarna

återvinningscentralbygglovppettider och taxa tervinningcentralenläsårstideråppettider och taxa återvinningcentralenintranetmullsjö bostädermatsedelsimskolafiberskolavslutning i nykyrka kyrkasjälvservicesimhallen...mullnetsommarlovskolavslutningöppettider och taxa återvinningcentralen

Acceleratorprogram

Datum: 2017-12-13 Kategori: Näringsliv & arbete

Gillar du din bygd och vill att fler ska upptäcka vad som finns här? Ansök till Science Parks acceleratorprogram för möjlighet att starta företag på landsbygden.

Starta företag inom turism och näringsliv på landsbygden

Starta företag inom turism och besöksnäring på landsbygden! 

Gillar du din bygd och vill att flera ska upptäcka människorna, kulturen, hälsan, naturen, maten och allt annat fantastiskt vi har att erbjuda? Vill du starta eget företag och erbjuda produkter, tjänster och upplevelser till människor från när och fjärran? Då ska du söka till vårt Acceleratorprogram som riktar sig till dig som vill starta företag på landsbygden!

Science Parks Accelerator är programmet för dig som vill arbeta med din affärsidé och ge den en ärlig chans att nå marknaden. Programmet pågår under 10 veckor där du får ta del av individuell affärsutveckling, experter, föreläsningar och som avslutning deltar du på programmets pitchkväll där du får chansen att sälja in din idé till potentiella investerare, kunder och partners.

Om programmet

Acceleratorprogrammet med inriktning mot besöksnäring och upplevelser går av stapeln från den 15 januari 2018 till 26 mars 2018.

Sista ansökningsdag är den 22 december 2017

Läs mer om hur du ansöker, vad du får som blir antagen och annat praktiskt via Sciencepark, information och ansökan.

2017-12-13 av: Yvette Tidefors