mullsjö logotyp

e-upphandling, e-faktura

För att effektivisera delar av inköpsprocessen använder vi elektroniska verktyg. Verktygen innebär ofta en enklare och säkrare hantering av upphandlingar och fakturor, både för dig som leverantör och för oss som köpare.

Annonserade upphandlingar i TendSign

Vi använder Visma TendSign för våra annonserade upphandlingar. Även Jönköpings kommun och Region Jönköpings län använder TendSign vilket gör att du känner igen dig i funktioner och arbetssätt när du lämnar anbud, oavsett om det är vi själva eller någon av våra samverkansparter som genomför upphandlingen.

Att lämna anbud i TendSign kan du göra var du vill där du har internetuppkoppling. Du kan lämna anbud ända fram till kl 23.59 den sista anbudsdagen och det är kostnadsfritt. Vill du veta mer så hänvisar vi dig till Visma TendSign support.

Konkurrensutsatta direktupphandlingar i Visma Direktupphandling

För konkurrensutsatta direktupphandlingar använder vi Visma Direktupphandling.

För att lämna ett elektroniskt anbud i Visma Direktupphandling behöver du tillgång till webbläsare med internetuppkoppling. Via en länk i vår upphandlingsannons eller i ett e-postmeddelande du får från oss så når du förfrågningsunderlaget och kan enkelt lämna ditt anbud i ett överskådligt formulär.

Upphandlingsannonser i OPIC och TED

Våra upphandlingsannonser finns i annonsdatabasen OPIC och när upphandlingen är över tröskelvärdena så annonseras den även i TED, Tenders Electronic Daily, tilläget till EU:s officiella tidning där upphandlingar i EU publiceras.

Våra egna och våra samarbetspartners aktuella upphandlingsannonser finner du på sidan Pågående upphandlingar.

E-fakturor via Pagero

Från och med 1 april 2019 är det lagkrav på e-faktura till offentlig sektor för alla företag som säljer varor, tjänster eller entreprenader. Pappersfakturor och pdf-fakturor är inte längre tillåtet.

Har ni redan en e-fakturalösning så anger ni där att ni vill skicka elektroniska fakturor till oss med nedanstående fakturauppgifter. Saknar ni idag möjlighet att skicka elektroniska fakturor så sker den snabbaste och smidigaste anslutningen för e-fakturor till Mullsjö kommun genom att ni kontaktar e-fakturaleverantören Pagero. Väljer ni andra företags lösningar kan det bli en viss fördröjning i uppstartsskedet innan era fakturor godkänns i våra system. 

Kontakta Pagero för att komma igång med er e-fakturalösning, se mer på Pageros webbplats

 

Elektronisk fakturaadress:

Mottagare: Mullsjö kommun
GLN: 7362120001606
VAN: Pagero

Fakturorna måste även innehålla uppgiften beställarreferens, en kod som börjar med YY som ska uppges av den som gör inköpet/beställningen.


Senast uppdaterad: 2019-03-12 Ansvarig: Fredrik Nyström