mullsjö logotyp

e-upphandling, e-faktura

För att effektivisera delar av inköpsprocessen använder vi elektroniska verktyg. Verktygen innebär ofta en enklare och säkrare hantering av upphandlingar och fakturor, både för dig som leverantör och för oss som köpare.

Annonserade upphandlingar i TendSign

Vi använder Visma TendSign för våra annonserade upphandlingar. Även Jönköpings kommun och Region Jönköpings län använder TendSign vilket gör att du känner igen dig i funktioner och arbetssätt när du lämnar anbud, oavsett om det är vi själva eller någon av våra samverkansparter som genomför upphandlingen.

Att lämna anbud i TendSign kan du göra var du vill där du har internetuppkoppling. Du kan lämna anbud ända fram till kl 23.59 den sista anbudsdagen och det är kostnadsfritt. Vill du veta mer så hänvisar vi dig till Visma TendSign support.

Konkurrensutsatta direktupphandlingar i Visma Direktupphandling

För konkurrensutsatta direktupphandlingar använder vi Visma Direktupphandling.

För att lämna ett elektroniskt anbud i Visma Direktupphandling behöver du tillgång till webbläsare med internetuppkoppling. Via en länk i vår upphandlingsannons eller i ett e-postmeddelande du får från oss så når du förfrågningsunderlaget och kan enkelt lämna ditt anbud i ett överskådligt formulär.

Upphandlingsannonser i OPIC och TED

Våra upphandlingsannonser finns i annonsdatabasen OPIC och när upphandlingen är över tröskelvärdena så annonseras den även i TED, Tenders Electronic Daily, tilläget till EU:s officiella tidning där upphandlingar i EU publiceras.

Våra egna och våra samarbetspartners aktuella upphandlingsannonser finner du på sidan Pågående upphandlingar.

E-fakturor via Pagero

E-fakturor tar vi emot i formatet Svefaktura. Har ni redan en e-fakturalösning kontaktar ni er operatör för att beställa en koppling till oss via vår e-fakturaoperatör Pagero. Om ni har frågor om detta eller saknar en lösning för att skicka e-fakturor kan Pagero hjälpa er att komma igång. Pagero nås på telefon 031-730 88 30 eller e-post info@pagero.se


Senast uppdaterad: 2017-05-29 Ansvarig: Fredrik Nyström