mullsjö logotyp

Sommarvikarier till Margaretas park/ Dagverksamheten

Att sprida glädje och skapa trivsel är några av våra viktiga uppdrag. Var med och skapa trygghet och en meningsfull vardag för äldre medmänniskor! 

Margaretas Park är ett äldreboende som ligger centralt i Mullsjö. Här finns 32 lägenheter fördelade på fyra enheter. Vi har en stor, härlig trädgård med flera uteplatser och i anslutning till äldreboendet finns också en park med små promenadstigar. 

Våra hyresgäster ska få god omvårdnad samt känna trygghet och gemenskap. Du som arbetar hos oss ska vara empatisk, flexibel, ansvarsfull och självständig samt ha ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. 

Vi söker också sommarvikarier till Parkträffen/Dagverksamheten. På Parkträffen anordnas det dagligen aktiviteter som till exempel inomhusboule, allsång, högläsning och tipspromenad för de äldre som bor här och daglediga pensionärer. 

Dagverksamheten är till för de som är äldre eller har en demensdiagnos och är i behov av stöd och samvaro under dagtid på vardagar. Hit kan man komma för aktiviteter samt för att få en meningsfull dag genom trivsam och social gemenskap. 

Du ska ha fyllt 18 år när semestervikariatet börjar.

Personal på Margaretas Park förbereder för lunch

Att sprida glädje och skapa trivsel är en viktig arbetsuppgift

Skicka in din ansökan från och med 15 januari 2019

Alla Mullsjö kommuns lediga tjänster finns på Offentliga jobb. Din ansökan behöver vi få in digitalt. Du söker jobbet genom ett webbaserat verktyg. Första gången du ansöker om en tjänst skapar du ett konto. Det innebär att du kan spara ditt CV och återanvända det när du söker en annan tjänst. Länk till beskrivning av tjänsten och väg till digital ansökan


Senast uppdaterad: 2019-01-15 Ansvarig: Magdalena Andersson