mullsjö logotyp

Undersköterska till hemvården/kortidsverksamheten

Vill du få möjlighet att utvecklas som person och jobba med ett viktigt och meningsfullt arbete?

Hemtjänsten arbetar med stöd, service och omvårdnad för att den enskilde ska kunna bo kvar i sitt hem och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du arbetar i en föränderlig verksamhet och det passar dig som gillar utmaningar och att lösa eventuella problem. Du har ett nära samarbete med dina kollegor men behöver känna dig trygg i att arbeta och ta beslut självständigt.

På korttidsenheten utgår vi från den enskildes behov som under en kortare tid är i behov av omvårdnad, sjukvård, samt tid för återhämtning.

Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden.

Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg. 

För arbete i hemtjänsten är körkort en nödvändighet men inte krav.

Hemvårdens personal planerar

Personal inom hemvården planerar för kommande besök hos brukare

Skicka in din ansökan från och med 15 januari 2019

Alla Mullsjö kommuns lediga tjänster finns på Offentliga jobb. Din ansökan behöver vi få in digitalt. Du söker jobbet genom ett webbaserat verktyg. Första gången du ansöker om en tjänst skapar du ett konto. Det innebär att du kan spara ditt CV och återanvända det när du söker en annan tjänst. Länk till beskrivning av tjänsten och väg till digital ansökan

 


Senast uppdaterad: 2019-01-18 Ansvarig: Carina Börjesson