mullsjö logotyp

Sommarjobba inom omsorg

Socialtjänsten arbetar för att göra vardagen enklare för människor! Är du engagerad och ansvarstagande och vill hjälpa medmänniskor? Jobba med oss och gör skillnad!  

Inom socialtjänstens verksamheter erbjuder vi ett stort antal roliga, meriterande och meningsfulla sommarjobb. Vi söker sommarvikarier inom många olika yrkesgrupper. 

På dessa sidor har vi samlat information till dig som är intresserad av sommarjobb och vill veta mer om våra sommarvikariat inom socialtjänstens verksamheter.

Ansök för sommarjobb inom omsorg 15 januari 2019 

Från och med 15 januari 2019 har du möjlighet att ansöka till sommarjobb inom omsorg som presenteras här nedan på sidan. Se länk till ansökan i rutan länktips.

Glad tjej som arbetar inom vården

Vi söker sommarvikarier

Mullsjö kommun söker semestervikarier till äldre och funktionshinderomsorg inom hemvård, vård och omsorgsboenden, gruppboenden, boendestöd samt personlig assistans. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov och behöver därför ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling.

Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, till exempel för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren om vi trivs med dig och du med oss.

Läs mer om våra verksamheter via länkarna nedan:

Björkgården

Margaretas Park/Dagverksamhet

Hemvården/Korttiden

Funktionshinderomsorgen


Senast uppdaterad: 2019-01-15 Ansvarig: Lisa Miklos