mullsjö logotyp

Eldningsförbud i skog och mark

Uppdatering 2018-05-24

Extremt stor brandrisk i länet

Just nu är det väldigt torrt i skog och mark och i kombination med blåst ger det en extremt hög brandrisk. 

Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län.Nyhetsbild

På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

Eldningsförbud innebär att det är förbjudet att göra upp alla former av öppen eld utomhus tills dess att förbudet är upphävt. 

Mer om eldningsförbudet

Sommarjobba inom omsorg

Socialtjänsten arbetar för att göra vardagen enklare för människor! Är du engagerad och ansvarstagande och vill hjälpa medmänniskor? Jobba med oss och gör skillnad!  

Inom socialtjänstens verksamheter erbjuder vi ett stort antal roliga, meriterande och meningsfulla sommarjobb. Vi söker sommarvikarier inom många olika yrkesgrupper. 

På dessa sidor har vi samlat information till dig som är intresserad av sommarjobb och vill veta mer om våra sommarvikariat inom socialtjänstens verksamheter.

Ansök för sommarjobb inom omsorg 2018 

Från och med 15 januari 2018 har du möjlighet att ansöka till sommarjobb inom omsorg som presenteras här nedan på sidan. Se länk till ansökan i rutan länktips.

Glad tjej som arbetar inom vården

Vi söker sommarvikarier

Mullsjö kommun söker semestervikarier till äldre och funktionshinderomsorg inom hemvård, vård och omsorgsboenden, gruppboenden, boendestöd samt personlig assistans. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov och behöver därför ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling.

Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, till exempel för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren om vi trivs med dig och du med oss.

Läs mer om våra verksamheter via länkarna nedan:

Björkgården/Mårbacka

Margaretas Park/Dagverksamhet

Hemvården/Korttiden

Funktionshinderomsorgen


Senast uppdaterad: 2018-05-07 Ansvarig: Annika Tompa Pálffy