mullsjö logotyp

Jobba hos oss

Vi arbetar med allt från skola och omsorg till parker, kultur, turism, information, återvinning och mycket mer. Vill du vara en av oss?

Mullsjö är en kommun med cirka 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Pendlingsmöjligheterna är mycket goda från såväl Jönköping, Falköping och Skövde.

Ett 40-tal avgångar till och från Mullsjö med tåg dagligen. Det går 19 stycken tåg i båda riktningar mellan Jönköping och Falköping från måndag till fredag. Exempel på pendlingstider hittar du i rutan: Pendla till Mullsjö

Digital ansökan

Alla Mullsjö kommuns lediga tjänster finns publicerade på Offentliga jobb. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Första gången du ansöker om en tjänst skapar du ett konto. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Till dig som företräder bemannings- och/ eller rekryteringsföretag:

Inför rekrytering har Mullsjö kommun fattat beslut angående rekryteringskanaler och marknadsföring. 

Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, erbjudande om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Senast uppdaterad: 2018-05-07 Ansvarig: Lisa Miklos